Picknicktandem.nl

Samen fietsen = leuk. Samen eten ook !

Gastronomie


Mocht u na de picknicktandemtocht het plezierig vinden de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd, dan kunnen wij u een paar adressen aanraden, allen op korte afstand van start- en eindpunt van de Picknicktandemtochten.


Chalet Tivoli Zeer fraai gelegen, aan de rand van enerzijds Valkenburg en anderzijds het Ingendaelerbos, bevindt zich Chalet Tivoli.
Dit pittoreske chalet is voorzien van een mooi terras met uitzicht over het Geuldal en een authenthiek knus restaurant met openhaardvuur, waar iedereen terecht kan voor een drankje, hapje, lunch, diner of zelfs een feestavond.

De gastvrije familie Van de Broek bestiert deze uitspanning, en zal u tegen zeer schappelijke prijzen culinair aangenaam verwennen.

Klik voor meer informatie op de foto van Chalet Tivoli.


Brasserie America Midden in het knusse centrum van Valkenburg, recht tegenover het VVV-kantoor, vindt u Brasserie America.
Jos en Marianne America heten u van harte welkom in hun "eetcafe" met de vele mogelijkheden.

Brasserie America is een typisch Limburgse gelegenheid en er worden herinneringen opgeroepen aan het "bruin cafe". In alles wordt gestreefd naar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, en dat alles tegen een zeer betaalbare prijs.

Klik voor meer informatie op de foto van Brasserie America.


Amstel Gold Race Xperience Zeker als u 1 van de zwaardere routes heeft gefietst, die voor een groot deel over het parcours van de wielerklassieker Amstel Gold Race voeren, is een bezoek aan de Amstel Gold Race Xperience een welhaast logische afsluiting van uw fietstocht.
Te midden van de wielerkampioenen uit het verleden en heden kunt u hier genieten van voedzame maaltijden en sandwiches.
De Amstel Gold Race Xperience is gevestigd in het Polfermolencomplex aan de Plenkertstraat.

Klik voor meer informatie op de foto van de Amstel Gold Race Xperience.